Citește Descrierea Oficială

Din 1956, la Universitatea din Michigan-Flint a îmbrățișat importanța "a face", ca fundamental pentru dezvoltarea personală, profesională și academică a fiecărui student. Ca parte a Universității de renume mondial a sistemului de Michigan, noi suntem angajat la dezvoltarea de urmatoarea generatie de "lideri și cel mai bun." La UM-Flint, cei mai buni lideri devin cufundat în probleme, explora puncte diferite de vedere, să caute de intrare de la alții, și să devină la fel de familiar cu realitățile în care acestea fac teorii. UM-Flint facultate de la peste 100 de domenii de studiu se toarnă expertiza si creativitatea lor în dezvoltarea de proiecte de cercetare și servicii de învățare care se potrivesc curriculum curs cu problemele cele mai presante-azi. Astfel de proiecte aduc învățare la viață, are nevoie de comunitate adresa, și să îndeplinească dorințele elevilor să contribuie la "ceva mai mare decât ei înșiși." Academicieni orientate spre acțiune se află în centrul de la Universitatea din Michigan-Flint experiență și de ce absolvenții noștri sunt atât de foarte căutat de către angajatori care caută lideri care stiu cum sa ajunga lucrurile. Misiune Campusul Flint de la Universitatea din Michigan este o comunitate de diverse elevi și savanți, în cazul în care elevii din această regiune și nu numai pregătirea pentru conducerea, realizare și service prin instruire interactive in arte, stiinte umaniste, și profesii. Misiunea noastră se bazează pe trei piloni: excelență în predare, învățare și burse de studii; elev-centrarea; și angajat cetățenie. Studentii nostri deveni lideri în domeniile lor, în profesiile lor, și în comunitățile lor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Part Time

University of Michigan-Flint, School of Management

Obiectivul programului MBA este de a învăța și de a aplica principiile de rezolvare a problemelor care conduc la luarea unor decizii eficiente. Programul tradițional de M ... [+]

Business Administration (MBA)

• Forța care conduce programul MBA al UM-Flint este o lucrare de proiect bazată pe echipă, o abordare a învățării care se inspiră direct din cele mai reușite abordări de afaceri de astăzi pentru inovare, implementare, managementul riscului, luarea deciziilor și multe altele.

• Programul MBA UM-Flint vă permite să dezvoltați competențe mai aprofundate în domenii specializate, prin concentrarea în Contabilitate, Sisteme de Informatică, Finanțe, Managementul Sănătății, Afaceri Internaționale, Lean Manufacturing și Marketing.

• Ca și universitatea din Michigan, instructorii MBA ai UM-Flint sunt adevărați "lideri și cei mai buni" - experți experimentați, experimentați și respectați în domeniul lor.... [-]

Statele Unite ale Americii Cremene
Septembrie 2020
Engleză
Part time
15 - 32 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză