Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Universitatea din Vermont Scoala de Business Administration. Am pregăti studenții pentru a deveni manageri responsabili într-o economie globală durabilă dinamice, interconectate și complexe.

Membrii nostri de facultate exceleze în educație, cercetare, și practică în domeniile lor respective și de a oferi un curriculum exigent, care dezvoltă abilități analitice puternice cantitative și conceptuale.

School of Business Administration UVM lui educă manageri responsabili pentru succesul în complex, la nivel mondial, mai multe părți interesate și mediilor durabile. Studenți și facultate noștri sunt pasionati de construirea organizațiile mai bune și o societate mai bună.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA 1-an

University of Vermont, School of Business Administration

Universitatea din nou durabilă Antreprenoriat MBA (Semba) programul Vermont pregătește studenții pentru a crea profitabile și sustenabile oportunități de afaceri într-o l ... [+]

Un an durabilă Antreprenoriat MBA

Ești mulțumit cu doar "business as usual" sau ești cineva care este interesat în afaceri pentru a schimba lumea? Universitatea din nou durabilă Antreprenoriat MBA (Semba) programul Vermont pregătește studenții pentru a crea profitabile și sustenabile oportunități de afaceri într-o lume în curs de schimbare de transformare. Căutăm oameni ca tine - oameni, nu de conținut pentru a face lucrurile așa cum am făcut întotdeauna, de perturbatori, inovatori și antreprenori vizionari. Liderii care gândesc diferit și că există o modalitate mai bună de a face afaceri, și care sunt gata să se angajeze la o educație de afaceri, care îi va pregăti să trăiască diferit, conduce în mod diferit și profit diferit. Am numit-o Antreprenoriat MBA durabilă și, ei bine, e diferit - nu un MBA-ca-de obicei.... [-]

Statele Unite ale Americii Burlington
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză