University Of North Carolina at Pembroke

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University Of North Carolina at Pembroke este o universitate de masterat cu o comunitate spirtoasă de peste 6.200 de studenți.

Cu o gamă largă de oferte de licență și de masterat, o facultate fantastică Pembroke și o comunitate diversă de culturi, idei și organizații aflate la îndemână, studenții UNCP sunt pregătiți să exceleze în viață.

Fiecare student este un individ la UNCP. Elevii noștri au șansa de a-și face nume pentru ei înșiși - să stea în picioare într-o comunitate caldă și primitoare, care vrea să reușească - și să experimenteze o combinație rară de oportunități, culturi și idei care nu pot fi găsite în altă parte.

Situat în orașul Pembroke din sud - estul Carolinei de Nord , UNCP are o istorie bogată a indienilor americani și este unul dintre cele mai sigure campusuri din cadrul Universității din Carolina de Nord . Cu dimensiuni mici de clasă, un raport redus al studenților și unul dintre cele mai diverse campusuri din țară, UNCP este o universitate în plină dezvoltare, care permite studenților să trăiască pentru a trăi viața vibrantă și împlinită.

Locații

Pembroke

Address
University Drive,1
28372 Pembroke, Statele Unite ale Americii