University Of Washington Bothell

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Universitatea din Washington Bothell (UW Bothell) este un universitare și postuniversitare campus de patru ani din nord-estul King County, Una dintre cele trei campusuri ale Universității publice din Washington. Campusul a fost înființată în 1990 (care este în același an la Universitatea din Washington Tacoma deschis). UW Bothell împărtășește un campus cu Cascadia College. UW Bothell este cel mai mare campus sucursală în stat și cea mai rapidă creștere de patru ani universitate din statul Washington.

UW Bothell este situat la doar nord-vest de intersecția de Interstate 405 și State Route 522. Clasele sunt oferite de zi și de seară pentru studenții full sau part-time. Programe sunt oferite în afaceri, educație, asistență medicală, de calcul, precum și artele și științele interdisciplinare.

ACADEMICS UW Bothell oferă în prezent 40 de diplome de licență și master în șase școli: Afaceri, interdisciplinare Arte si Stiinte, știință, tehnologie, inginerie și matematică, Studii educaționale și cele care alăptează și studii de sanatate.

Înrolare

UW Bothell este cel mai mare campus sucursală în stat. Aplicații boboc crescut cu 20% începând din 2010 în timp ce aplicațiile de transfer a crescut cu 24%. Numărul total șef de studenți full si part-time este 4172. Numărul a crescut în mod semnificativ în ultimii ani.

UW Bothell a început să accepte bobocilor în toamna anului 2006. Prima clasă pentru a termina toate cele patru ani de la UW Bothell absolvit în iunie 2010.

Un acord cu orașul Bothell limitează UW Bothell și Cascadia Colegiul de inscriere. Limita de înscriere este în prezent de 10.000 de elevi FTE. Inițial, inscrierea a fost limitat la 3000 de ENI studenților până o intrare a fost construit, cu acces direct la State Route 522. Departamentul de Stat de la Washington a finalizat Transport acestui proiect în septembrie 2009.

Locații

Bothell

18115 Campus Way NE

Address
University of Washington Bothell, 18115 Campus Way NE
WA 98011-8246 Bothell, Washington, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 425.352.5000