Citește Descrierea Oficială

Despre UA Little Rock

Universitatea din Arkansas de la Little Rock este o universitate metropolitană de cercetare care oferă o educație accesibilă și de calitate, prin învățare flexibilă și oportunități de stagiu de neegalat. La UA Little Rock, pregătim cei peste 11.000 de studenți să fie inovatori și lideri responsabili în domeniile lor. Angajat în misiunea universitară de cercetare metropolitană, UA Little Rock este o forță motrice în comunitatea culturală înfloritoare din Little Rock și o componentă majoră a orașului și a statului în creștere ca lider regional în cercetare, transfer de tehnologie, dezvoltare economică și crearea de locuri de muncă.114467_academic-bookcase-bookstore-2065490.jpg

Academicienii

UA studenții Little Rock ajung să învețe de la cei mai buni profesori în jurul clasei care sunt la fel de interesante și riguroase. Cursul combină gândirea critică cu experiența din lumea reală, oferind o rampă de lansare pentru stagii și o carieră ulterioară în astfel de domenii de cerere precum îngrijirea medicală, ingineria, calitatea datelor, justiția penală și educația.

US News și World Report a recunoscut programul de scriere legală a Școlii de Drept a lui William H. Bowen drept unul dintre Top 10 al națiunilor, Colegiul de Afaceri printre școlile de afaceri de top din țară și Colegiul de Inginerie George W. Donaghey Programul Tehnologiei Informatiei pentru Tehnologia Informatiei este unul dintre cele mai bune din Europa de Sud.

UA Studentii Little Rock care alapteaza au avantajul unui spital de simulare de top, cunoscut sub numele de SimCare. Este un spital de 22 de paturi, de înaltă fidelitate, care pregătește studenții în toate domeniile de îngrijire, deoarece lucrează cu manechine interactive care simulează o varietate de scenarii medicale-chirurgicale.

Applied Design, un program UA Little Rock pentru a studia ambarcațiunile contemporane de studio, cum ar fi ceramica, metalmithing, și bijuterii, precum și proiectarea de mobilier și de prelucrare a lemnului este singurul program grad de acest gen în stat și unul dintre foarte puține programe acreditate în această specialitate.

UA Little Rock Departamentul de Justiție Penală găzduiește cel mai mare program de justiție penală în stat și oferă singurul doctorat. program de justiție penală în Arkansas. Centrul de Justiție senior al departamentului este unul dintre programele de studenți interni din țară care se adresează în mod direct criminalității împotriva persoanelor în vârstă.114469_chart-data-desk-590022.jpg

Cercetare

Indiferent dacă construiește o tomată mai bună sau caută tratamente pentru cancer, elevii au ocazia de a lucra alături de facultate, punându-și cunoștințele să se folosească în facilitățile de cercetare de ultimă oră din UA Little Rock. În plus, ei se ocupă de date mari pentru companii și de curățare a colecțiilor istorice pentru ca lumea să poată vedea.

UA Little Rock este un lider regional în utilizarea și predarea tehnologiilor avansate în domenii precum nanotehnologia, calitatea informației și analizele emergente.

UA Little Rock este un lider în conservarea și diseminarea istoriei Arkansas prin alinierea Departamentului de Istorie, Master of Arts în programul de istorie publică și Centrul pentru Istoria și Cultura Arkansas. Colecții 88 000 de documente, imagini și cărți de arhivă, inclusiv cele de la cinci guvernatori din Arkansas, oferă o multitudine de oportunități de cercetare.114471_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Campus

Comunitatea UA Little Rock întruchipează spiritul troian, care poate fi văzut în numeroasele acte de dăruire și outreach care au loc în campus și în afara acestuia.

UA Little Rock a atins un punct de reper acum doi ani în timpul primei sale campanii de strângere de fonduri, când un număr copleșitor de întreprinderi și persoane din centrul Arkansas și din alte țări au ridicat peste 100 de milioane de dolari.

UA Little Rock a fost prima universitate din Arkansas recunoscută de Fundația Carnegie pentru promovarea predării pentru clasificarea electivă ca instituție implicată în comunitate.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

University of Arkansas Little Rock College of Education and Health Professions

Programul nostru este unul dintre cele mai contemporane programe de MBA din țară. Programul se bazează pe o cercetare amplă despre ce lideri de afaceri spun că doresc înt ... [+]

Propunere de valoare puternică

În ciuda calității ridicate a programului MBA, suntem mai accesibili decât credeți. UA Little Rock MBA este singurul AACSB-acreditat program de MBA în oraș. Cu toate acestea, este și cel mai puțin costisitor.

Studenții de seară plătesc cursuri și taxe regulate pentru absolvenți. Programul de weekend este de $ 25.000 all-inclusive. Cărți, materiale de curs, Wall Street Journal, regalia de absolvire și chiar mese sunt incluse.

Echilibru între viața profesională

Indiferent dacă alegeți programul de seară sau de sfârșit de săptămână, orele noastre sunt programate cu mintea profesionistă. Studenții seară își stabilesc propriul ritm și își adaptează cursul în fiecare semestru pentru a echilibra munca, familia și educația.... [-]

Statele Unite ale Americii Little Rock
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
18 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză