University of Louisville - College of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

122724_rsz_2018-19_tile_llc_jumping_photo.jpg

Despre Colegiul de Afaceri

Colegiul de afaceri din Universitatea Louisville îmbunătățește vitalitatea intelectuală și economică a orașului nostru, a regiunii și a lumii de afaceri mai largi prin intermediul programelor noastre academice, al cercetării și al activităților de divulgare a comunității. Credem cu tărie că viețile se îmbunătățesc prin antreprenoriat, inovație, gândire critică și riguroasă, idei diverse și oameni.

Abordarea noastră

Educăm liderii de mâine. Suntem o comunitate diversă, incluzivă și de sprijin. Apreciem asumarea de riscuri, inquisitivitatea și experiența practică. Toate legate împreună cu un angajament pentru excelență. LEAP este un acronim care reprezintă ceea ce este unic în ceea ce privește College of Business. Aceste puncte de distincție ne definesc intenția și ne ghidează activitățile pe măsură ce SAAP înainte.

LEAP: Punctele noastre de distincție

Spiritul cursurilor de antreprenoriat prin tot ceea ce facem la College of Business din Universitatea din Louisville. Este esențial pentru creșterea comunității, crearea de locuri de muncă și prosperitate. Ne-am angajat în fața studenților care sunt constructori, creatori și realizatori. Le dăm instrumentele pentru a lua acel spirit antreprenorial și a schimba lumea. Acest angajament este codificat prin LEAP - un acronim (Louisville Entrepreneurial Accelerating Principled) pentru calitățile distinctive ale Colegiului care definesc intenția școlii și îndrumă activitățile.

 • L (Louisville): Colegiul de afaceri al Universității din Louisville este „profund al lui Louisville”. Ne bazăm pe punctele tari ale orașului și contribuim la aceste puncte forte în moduri intenționate și reciproce. Ne-am angajat să îmbunătățim tot Louisville și toți cetățenii săi, deoarece, în același timp, orașul ne definește și fundamentează strategiile și programele noastre. Aceasta nu este o viziune provincială; Colegiul de afaceri este o parte esențială a ceea ce face din Louisville un oraș global vital.
 • E (antreprenorial): Avem o putere demonstrată în dezvoltarea unor mentalități antreprenoriale axate pe posibilități și pe urmărirea de către experți a oportunităților. Această orientare antreprenorială se manifestă în programe axate special pe crearea de noi riscuri și suferă toate programele noastre, oferind tuturor studenților noștri mentalități optimiste de recunoaștere a oportunității și schimbări creative.
 • A (Accelerare): Avem o istorie de mare succes și o pasiune fără încetare pentru crearea accesului tuturor și accelerarea vieții în urmărirea ambițiilor principiale. Acest accent pus pe accelerarea vieții subliniază includerea proactivă a tuturor - din toate viețile, indiferent de diferențe, văzute și nevăzute - și îmbrățișarea unor contexte și perspective diverse într-o organizație diversă, hrănitoare și de susținere.
 • P (Principiul): Ne-am angajat să asigurăm locul Colegiului ca lider global în producerea de cetățeni principalii și lideri de afaceri care acționează etic și cu integritate, formând organizații durabile, responsabile social, care schimbă lumea în concordanță cu valorile și aspirațiile lor.122736_rsz_dsc_26041.jpg

Misiune

Colegiul de afaceri de la Universitatea din Louisville oferă programe de afaceri de înaltă calitate și de licență, care pregătesc studenții noștri pentru cariere responsabile și răsplătitoare. Îmbunătățim vitalitatea intelectuală și economică a orașului nostru, a regiunii și a comunității de afaceri mai vaste prin programele noastre academice, cercetarea și activitățile de informare a comunității. Construim ceva care să dureze.

Viziune

Colegiul de afaceri al Universității din Louisville va fi recunoscut pe scară largă drept școala de afaceri din această regiune și una dintre școlile de afaceri metropolitane de top din Statele Unite. Pentru a realiza aceste lucruri, vom face următoarele:

 • Profitați de reputația noastră națională în domeniul antreprenoriatului, oferind programe care încurajează o perspectivă antreprenorială în rândul studenților noștri și oferă oportunități pentru studenții noștri de a-și demonstra capacitățile într-un mediu competitiv.
 • Oferiți masterat și studenți la nivel de licență o varietate abundentă de experiențe de învățare internaționale și oferă facultății oportunități de a preda și de a cerceta în străinătate.
 • Oferiți oportunități studenților de licență pentru specializări funcționale.
 • Dezvoltați un meniu inovator de oferte de programe de afaceri absolvenți.
 • Creați un mediu de cercetare a facultăților de susținere, care să fie în concordanță cu misiunea universității noastre de a fi o universitate de cercetare metropolitană premieră.
 • Îmbunătățirea vitalității economice a regiunii prin intermediul programelor academice și al activităților de informare a comunității.

Clasamentul Colegiului de Afaceri

Universitatea din Louisville este mândră de a fi recunoscută drept unul dintre programele de top MBA din lume. Concentrarea noastră pe antreprenoriat și întreprindere gratuită creează unul dintre cele mai bune colegii de afaceri pentru studenții și facultățile dotate care doresc să construiască ceva care să dureze.

Cele mai bune masterate din clasamentul mondial 2019

 • 45 MBA cu normă întreagă
 • 56 MBA profesionist
 • 63 MBA antreprenorial
 • 32 Master of Accountancy (MAC)
 • 37 Executive MBA.122730_rsz_dsc_2840.jpg

Dupa absolvire

Studenții de la Universitatea din Louisville sunt poziționați și susținuți pentru a avea succes imediat și pe termen lung, cu acces pe viață la servicii de asistență în carieră. Personalul Ulmer Career Management Center este dedicat furnizării serviciilor de coaching și pregătire pentru interviu în orice moment al carierei unui student.

* Ratele de plasare (ocuparea forței de muncă) sunt obținute din surse care includ date dintr-un sondaj de absolvire a Centrului de carieră Ulmer din 2017 și date auto-raportate de pe LinkedIn despre angajarea absolvenților după ce au primit diplomele.

Implicare în comunitate

O comunitate înfloritoare Louisville se află în centrul misiunii College of Business. Și nu este o stradă unidirecțională. Avem programe, concursuri de afaceri și resurse pentru membrii comunității - inclusiv studenții de liceu - de a profita, dar îi trimitem și pe studenți să învețe și să beneficieze de comunitate.

Universitatea și orașul sunt parteneri. Împreună, putem aborda problemele cu care se confruntă comunitatea noastră. Prin programul de liceu, programul nostru de vorbitori Thrivals, Project Build și multe altele, ne propunem să transformăm zona. Aflați mai multe despre oportunitățile disponibile școlii, afacerii, familiei sau organizației dvs.

Locații

Louisville

Address
110 W Brandeis Ave
Louisville, KY 40208

Louisville, Kentucky, Statele Unite ale Americii