Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Virginia Darden School of Business http://www.darden.virginia.edu/web/Home/ Universitatea din Virginia Darden Școala de Afaceri este una dintre școlile din lume de afaceri de lider - clasat pe locul # 1 experiența educație de The Economist (2012). Darden oferă trei formate ale programului său de studii de MBA (MBA, MBA pentru Directori și Global MBA pentru Directori), precum și de doctorat și educație executiv programe. Darden oferă cea mai bună experiență educație de management din lume, prin mediul de învățare de mare angajament, care se distinge prin trei elemente cheie:

Metoda studiului de caz afunda studenți în situații de afaceri reale de viață care acoperă industrii, de țări și discipline și le dezvoltă în lideri complet care sunt gata pentru orice.

Darden de top-clasat facultate - in mod constant recunoscut de Princeton Review and Financial Times - este profund angajat la dezvoltarea profesională și personală a studenților și directori. Profesori Darden crea un high-energie, experiență de transformare în sala de clasă și în avans gândirea inovatoare în afaceri, prin cercetare.

Comunitatea strâns unit, format din studenți, profesori, personal și absolventi, este unul din lume cele mai de colaborare. Absolvenți Darden formează o rețea globală de mai mult de 14.000 și rămân conectat la Școala de-a lungul vietii lor, dând înapoi prin voluntariat, filantropie și academicieni.

Darden este scoala de afaceri absolvent de la Universitatea din Virginia, Charlottesville fondată în 1819 de către Thomas în Jefferson, al treilea președinte al Statelor Unite și autor al Declarației de Independență. Misiunea școlii este de a îmbunătăți lumea în curs de dezvoltare și inspirând prin lideri responsabili și prin avansarea cunoștințelor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

University of Virginia Darden School of Business

Darden Global MBA pentru directori (GEMBA) este conceput pentru manageri cu experiență care încearcă să-și continue carierele lor internaționale în timp ce continuă să lu ... [+]

Darden Global MBA pentru directori (GEMBA) este conceput pentru manageri cu experiență care încearcă să-și continue carierele lor internaționale în timp ce continuă să lucreze cu normă întreagă.

Programul de 21 de ore este predat de aceeași facultate de vârf care preda în celelalte programe de gradul Darden și se concentrează pe pregătirea studenților pentru a fi gata la nivel global - gata să gestioneze o afacere într-un mediu internațional și gata să conducă o organizație care face afaceri în mai multe țări. Darden atinge acest obiectiv atât prin conținutul global al curriculum-ului, cât și prin contextul în care îl livrăm. După ce ați finalizat Darden GEMBA, veți fi pregătiți să vă dezvoltați în firme distribuite la nivel global, pe piețe, în întreaga cultură și în regiuni în curs de dezvoltare.... [-]

Statele Unite ale Americii Charlottesville
Septembrie 2019
Engleză
21 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Virginia Darden School of Business

Darden MBA pentru studenți Executivii primesc aceeași diplomă ca studenții Full-Time MBA primesc: un MBA de la Universitatea din Virginia. Curriculum-ul și programul acad ... [+]

Formatul Executive MBA al programului Darden MBA este conceput pentru profesioniștii cu programe exigente . Cu EMBA Darden, veți găsi că există mult mai puține călătorii departe de casă și birou decât s-ar putea aștepta - în medie o dată pe lună. Aveți flexibilitatea de a studia propriul dvs. program între sesiunile de pe terenuri, dar aveți suficient timp la Darden pentru a stabili o comunitate și o rețea de învățare puternică.

Programul utilizează un model combinat de livrare a programelor:

Rezidențiile lunare în week-end

De obicei, veți veni la Darden o dată pe lună pentru sesiuni care se desfășoară joi până sâmbătă. Clasele orientate spre acțiune includ discuții de caz, simulări și prezentări individuale și de grup. Rezidențele de la sfârșit de săptămână vă întăresc comunitatea de învățare și ciment relațiile dintre elevi, facultate și personal, care sunt atât de importante pentru experiența Darden.... [-]

Statele Unite ale Americii Charlottesville
Septembrie 2019
Engleză
21 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză