Wake Forest University - School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1834, wake Forest se bazează o universitate privată colegial, coeducational în Winston-Salem, Carolina de Nord. Una dintre cele mai importante instituții de acest gen, Wake Forest îmbină intimitatea unui colegiu de arte liberale, cu vitalitatea academică a unei universități de cercetare. În centrul Wake Forest este cel profesor-savant ideal dacă. Profesorii sunt angajat la predarea personalizate și pentru dezvoltarea individuală elevilor lor. Ghidat de motto-ul nostru Pro Humanitate (For Humanity), Wake Forest este dedicată o educație etică în cunoștință de cauză într-un climat care valorile de creștere personală, interacțiune comunitate și onoare individuală.

Dezvoltarea întreaga persoană

La Școala de Afaceri, misiunea noastră este de a modela întreaga persoană. Noi ajuta companiile crearea unei lumi mai bune prin dezvoltarea pasionat, lideri de afaceri etice care obține rezultate cu integritate, și a crezut de conducere, care este un impact vizibil și pozitiv practicarea de afaceri.

Vă invităm studenții care cred că realizarea este definită prin munca grea, colaborare și caracter să ni se alăture în a face un impact pozitiv și de durată asupra nobila profesie de afaceri.

Rezultate semnificativ

Ca rezultat al angajamentului nostru, Wake Forest School of Business a plasat în mod constant printre cele mai bune prin organizații de rang majore. Atenția noastră la competenta si caracterul conduce la rezultate dovedite pentru absolvenți, care se bucură de prestigiul de a completa rigorile programelor noastre de top-clasat, precum și avantajele pe tot parcursul vieții unei rețele de absolvenți robuste. Absolvenții noștri atinge succesul personal în timp să se angajeze la cauze mai mari. Cele mai puternice filozofii de bază ale programelor noastre de afaceri produce lideri principiale, care exercită o influență mult dincolo de campus si lumea corporatista.

Wake Forest Reynolda Campus din Winston-Salem

Ancorarea regiunea Piemont-Triad din Carolina de Nord, balanta de oportunitate urbane și frumusețea naturală Winston-Salem câștigă în mod constant mărci naționale ridicate pentru calitatea vieții. Cu temperaturi medie de 69 de grade plăcute, "Orașul Artelor & Innovation" este un nod de la jumătatea distanței dintre plajele de est vital Carolina de Nord și munții din vest. Winston-Salem, acasă din campusul principal Wake Forest, a fost clasat la nivel național, printre cele mai bune locuri pentru a lansa o afacere de către place de Forbes si Money Magazine, și Bloomberg Businessweek a inclus printre cele zece cele mai multe orașe "distracție, la prețuri accesibile", în Statele Unite.

Bijuteria coroanei Campus Reynolda este Farrell Hall, Noua casa Wake Forest University School of Business. 55 milioane $, 130.000 pătrat facilitatea de picior a deschis in toamna anului 2013, integrarea tehnologiei de stat-of-the-art și spații de învățare flexibile, cu arhitectură georgiană august pentru a inspira o colaborare confortabilă, raționalizată între facultate și studenți.

Wake Forest Charlotte Center

Experiența Wake Forest este prea important să se limiteze la un singur oraș. în al doilea rând campusul nostru în cel mai mare oras din Carolina de Nord, Charlotte, se extinde brandul Wake Forest si pune elevii mai aproape de concentrațiile de putere în lumea afacerilor. Un important centru financiar, cu active în al doilea rând numai la New York, "Regina City" serveste ca sediu pentru giganti, cum ar fi Bank of America si Wells Fargo precum și echipe sportive profesioniste, cum ar fi Carolina Panthers și Hornets Charlotte.

Ca răspuns la o triplare part-time populație MBA student din anul 1995, Universitatea Wake Forest mutat campusul Charlotte la aproape 30.000 de picioare pătrați de spațiu în 2012. Domiciliați în apropierea unora dintre întreprinderile cele mai influente ale orașului, la câțiva pași de diverse magazine și restaurante din Charlotte în centru, acest campus urban oferă confort practice și servicii de stat-of-the-art pentru profesioniștii care lucrează ocupat înscriși în programele noastre.

Universitatea Wake Forest este acreditat de:

AACSB International, Asociația pentru Advance Collegiate școli de Business, care reprezintă cel mai înalt standard de realizare pentru scoli de afaceri din întreaga lume. Instituțiile acreditate confirmă angajamentul lor față de calitate și îmbunătățirea continuă printr-o analiză riguroasă și cuprinzătoare la egal la egal.

Asociația de Sud de colegii și școli a Comisiei privind Colegii, care este organismul regional pentru acreditarea grad de acordare a instituțiilor de învățământ superior, servind ca numitor comun al valorilor și practicilor comune între diverse instituții din sudul afirmă că asociat de atribuire, de licență , master sau doctorat.

Locații

Winston-Salem

Wake Forest University School of Business

Address
Wake Forest School of Business
1834 Wake Forest Road
Building 60, Farrell Hall
Wake Forest University

NC 27106 Winston-Salem, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 336-758-5422

șarlotă

Address
șarlotă, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii

Acreditări

AACSB Accredited