Citește Descrierea Oficială

Westcliff University fost înființată pentru a oferi educație de calitate studenților care doresc să intre în domeniile de dezvoltare rapidă a afacerilor și educației. Westcliff University , care a primit aprobarea inițială cu Biroul pentru Educație Postsecundară Privată în 1993 (www.bppe.ca.gov), oferă diverse programe în Colegiul de afaceri și Colegiul educației. Curriculumul Westcliff University constă din programe de absolvire și licență în afaceri și educație, precum și alte programe de certificat.

În timp ce unele școli predau doar concepte teoretice, Westcliff University pregătește studenții pentru elementele practice și teoretice necesare pe piața muncii astăzi. Westcliff University oferă studenților care lucrează cu normă întreagă o șansă de a se înscrie la cursuri inovatoare online și hibride la distanță, convenabile și accesibile.

Westcliff University subliniază importanța pregătirii studenților personal, academic și profesional. Pentru a se asigura că programele sale sunt inovatoare, actualizate și de înaltă calitate, universitatea are îndrumări și expertiză din partea membrilor consiliului de administrație și ai Consiliului consultativ pentru programe care include lideri cheie din organizații, cum ar fi Google, Hyundai, Deloitte, Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, Oficiul președintelui Universității din California, precum și alte companii și organizații locale și naționale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Westcliff University

Master of Business Administration (MBA) program de gradul pregătește persoanelor fizice pentru o carieră în management. Mai exact, scopul său este de a oferi o oportunita ... [+]

Master of Business Administration (MBA) program de gradul pregătește persoanelor fizice pentru o carieră în management. Mai exact, scopul său este de a oferi o oportunitate pentru bărbați și femei pentru a dezvolta cunoștințele, abilitățile, atitudinile, și înțelegerea care va constitui o bază pentru o creștere în profesioniști competenți de management al afacerilor, de calificare absolvenți să caute locuri de muncă în industrii majore, inclusiv legate de calculator Servicii de investiții bancare, titluri de valoare / și consultanță în domeniile marketing, cercetare, analiză, și / sau de finanțare.

Programul de MBA Westcliff vă pregătește pentru o carieră în management sau antreprenoriat. La Universitatea Westcliff veți "... [-]

Statele Unite ale Americii Irvine
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Commencement 2018

Location address
Irvine, California, 92612 US