Wright State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Wright State University este o universitate publică națională din Dayton, Ohio, cu peste 15.000 de studenți, inclusiv aproape 1000 de studenți internaționali din peste 60 de țări. Oferind programe de 295 de grade, universitatea este alcătuită din opt colegii, trei școli și un campus de ramură din Celina, Ohio. Numit pentru frații Wright State University oferă o educație excepțională și accesibilă în inima Americii.

Cine suntem noi

Misiune

Transformăm viețile studenților noștri și ale comunităților pe care le deservim.

Noi vom:

 • să construiască o bază solidă pentru succesul studenților la toate nivelurile prin programe de calitate și inovatoare;
 • desfășoară cercetări științifice și eforturi creative care afectează calitatea vieții;
 • să se angajeze într-un serviciu comunitar semnificativ;
 • stimulează revitalizarea economică a regiunii noastre și statul nostru și împuternicește toți studenții, facultatea, personalul și absolvenții noștri să se dezvolte profesional, intelectual și personal.

Viziune

Wright State University , inspirată de spiritul creativ al fraților Wright, va fi cea mai inovatoare universitate din Ohio, cunoscută și admirată pentru cultura noastră incluzivă, care respectă valoarea unică a fiecăruia dintre studenții, facultatea, personalul și absolvenții noștri pentru impactul pozitiv de transformare pe care îl avem asupra vieților studenților noștri și a comunităților pe care le deservim.

valori

Valorile Wright State University

 • Oameni: succes, diversitate
 • Învățare: Discovery, inovație, bursă
 • Parteneriate: regional, antreprenorial, global
 • Relații: colegial, profesional, etic
 • Sustenabilitate: justiția socială, oportunitatea economică, protecția mediului
 • Stewardship: Fiscal, intelectual

Despre regiunea noastră

Regiunea Dayton este cunoscută drept răscruce de inovare, dar este mult mai mult.

Situat în regiunea Miami Valley din sud-vestul Ohio, Dayton este un oraș de dimensiuni medii înconjurat de o zonă metropolitană diversă de aproape un milion de locuitori. Dayton a ocupat locul 2 pe Lista celor mai bune locuri accesibile pentru a trăi. "Afacerea reală care vine din viața în Dayton este calitatea înaltă a locuitorilor de viață se bucură", potrivit Livability.com. "Dayton oferă un bogat sortiment de lucruri de făcut, de la recreere în aer liber, care include canotajul și patinajul cu gheață până la facilitățile culturale, cum ar fi Orchestra Filarmonică din Dayton și Centrul de Arte Performante Benjamin și Marian Schuster".

Una dintre cele mai bune

 • "Cele mai bune locuri pentru a trăi" - știri din SUA și raport mondial
 • "Cele mai accesibile orașe ale Americii" - Forbes
 • "Top-10 orașe pentru oportunități de carieră" - SmartAsset
 • "Top-10 cele mai artistice de dimensiuni medii" - Gogobot
 • "Cele 25 de cele mai frumoase orașe ale anului 2017" - în exterior
 • "Aceste orașe din SUA au cele mai multe spații verzi" - National Geographic

Istorie

Valea Miami are o istorie îndelungată de inovare. La începutul anilor 1900, Dayton a devenit capitala invenției din Statele Unite, cu cele mai multe brevete pe cap de locuitor. Ca locul de naștere al aviației, Dayton este casa Muzeului Național al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite - cel mai vechi și cel mai mare muzeu al aviației militare din lume și atracția turistică No. 1 din Ohio - și una dintre cele mai importante emisiuni de aer din țară. Celelalte invenții importante ale orașului includ casa de marcat, aprinderea de auto-pornire pentru automobile, bidoanele de băuturi pop-top, scaunul rulant electric, scara de scară și parcarea. Vizitatorii pot explora această bogată istorie și pot vedea originalul 1905 Wright Flyer III, o colecție mare de case de marcat și alte pietre istorice locale la Carillon Historical Park.

Arte fine și spectaculoase

Scena artelor din regiune este mai vibrantă decât cea a multor orașe mai mari. Benjamin

Marele Afară

Valea Miami este un loc minunat pentru aventurieri în aer liber. Zona are șapte metroparți, precum și mai mult de 35.000 de hectare de parcuri, conservă natură și un coridor popular al râului de-a lungul Marelui râu Miami. Bicicliștii pot explora mai mult de 330 de kilometri de trasee, cu mai multe inițiative prin intermediul inițiativelor pe șine. Județul Greene rural oferă drumeții în rezervația de stat Clifton Gorge, rezervația naturală Glen Helen, camping și drumeții în parcul de stat John Bryan și canotaj de-a lungul râului Little Miami, primul flux din Ohio, care va fi numit un râu național scenic.

Sport

Pasionații de sport sunt bucuroși să cheme Raider Country acasă. Cu programul sportiv NCAA DI al statului Wright și echipele profesioniste din Columbus și Cincinnati, regiunea oferă oportunități ample pentru fanii sportului. NCAA include Dayton în lista sa de nouă mii de baschet. În fiecare an, turneul NCAA începe în Dayton, site-ul primelor patru jocuri care tai terenul la un grup de 64 de echipe. Echipa de baseball Dayton Dragons a fost numită unul dintre "Top Ten Hot Bites in Sports" de revista Sports Illustrated.

Cumpărături și mese

Cea mai mare mall din zonă, mall-ul Fairfield Commons, este situat lângă campusul statului Wright. Greene - un centru de oraș de 72 de hectare, care oferă strazi, magazine de vânzare cu amănuntul și restaurante prietenoase cu pietonii, este la doar 15 minute distanță. Restaurante și magazine unice fac parte din centrul istoric al districtului Oregon din Dayton. Regiunea este "hopping" cu mai mult de o duzină de microbreweries, iar New York Times a numit "The Pine Club steakhouse" una dintre cele "cele mai mari zece instituții tradiționale din lume".

Abordări de weekend

Poziția principală a Văii Miami, în apropierea intersecției Interstate 70 și Interstate 75, facilitează vizitarea orașelor importante precum Cincinnati, Columbus și Indianapolis. Cel mai mare centru de distracții și de apă din Midwest, Kings Island, se află la doar 35 de mile sud de Dayton. Muzeele de clasă mondială, sălile de concerte la interior și în aer liber, croazierele cu ambarcațiuni fluviale, grădinile zoologice premiate și echipele profesioniste de sport sunt toate la o oră de mers cu mașina.

Raider Country

Raider Country este regiunea de județ 16 în vestul Ohio, ancorată de două campusuri ale Wright State University . De asemenea, acasă la baza aeriană Wright-Patterson, regiunea este cunoscută pentru punctele forte ale tehnologiei informației, cercetării și dezvoltării aerospațiale, ingineriei materialelor avansate și serviciilor de sănătate și umane. Raider Country oferă restaurante gourmet, magazine eclectice, spații verzi și școli excelente.

Locații

Dayton

Address
Colonel Glenn Highway,3640
45435 Dayton, Ohio, Statele Unite ale Americii