International Institute of Business, Business School (IIB)

MBA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea Institutului Internațional de Afaceri este de a crea valori pentru indivizi, companii și societate prin:

 • Educație practică și complexă, orientată spre dezvoltarea managerială și organizațională;
 • Cercetări aplicate în domeniul managementului;
 • Includerea celor mai bune practici manageriale din lume în afaceri ucrainene;
 • Metode educative orientate spre client, orientate spre client

Valorile IIB

 • Considerăm că lupta pentru eficacitate este principala forță motrice a economiei de piață.
 • Ne străduim să creștem nivelul de eficiență al economiei ucrainene prin încorporarea celor mai bune experiențe manageri din lume în practica de afaceri.
 • Garantăm calitatea programelor noastre, oferind deciziile de producție pentru clienții noștri.
 • Așteptăm să fim eficienți în tot ceea ce facem.

Onestitate

 • Cultivăm mediul de onestitate, încredere și cooperare și respectăm standarde etice ridicate.
 • Credem că onestitatea este o piatră de temelie în realizarea adevăratului succes profesionist și individual.

competenţă

 • Oferim competență și profesionalism. Ne străduim să încorporăm treptat standardele profesionale ale lumii în afaceri ucrainene.
 • Realizăm că o educație de afaceri de înaltă calitate trebuie să se adapteze la schimbările proceselor globale de afaceri din punct de vedere cultural și tehnologic.
 • Ramânem flexibili în livrarea și includerea schimbărilor substanțiale în mediul de afaceri în procesul de studiu și în creșterea profesională de zi cu zi.

Cooperare

 • Oferim portofoliul integrat de produse pentru a oferi soluții eficiente clienților noștri.
 • Creați o atmosferă unică de cooperare și sprijin reciproc pentru a garanta succesul pentru ambele părți. Folosim întregul potențial de cooperare în activitățile și portofoliul de produse.

responsabilităţi

 • Suntem responsabili pentru calitatea și eficiența programelor noastre.
 • Urmăm abordarea responsabilă din punct de vedere social ca piatră de temelie a democrației, a economiei de piață și a dezvoltării economice productive.

Inovaţie

 • Credem cu tărie că eficiența și competitivitatea în lumea modernă depind de capacitatea de a implementa inovații. Mediul în continuă schimbare creează o nevoie de schimbări constante inovatoare în management.
 • Noi încorporăm inovația în produsele noastre, urmând cele mai bune practici din lume și desfășurând cercetări proprii.

Istorie

Institutul Internațional de Business (ICPIM ) este înființat în conformitate cu Decretul Cabinetului de Miniștri al Ucrainei ca instituție non-profit, independentă de instruire și educație, de către Academia de Administrație Publică din Ucraina, Președinte și Central Universitatea Europeană. Scopul a fost crearea unei instituții de învățământ din Ucraina care ar facilita reforma economică în Ucraina prin furnizarea de servicii educaționale în domeniul managementului afacerilor. Dr. Henryk Sterniczuk, Director Programe Internaționale al Universității din New Brunswick a fost primul președinte al IIB .

De la infiintare, IIB a pregatit mai mult de 45000 de profesionisti calificati: manageri, brokeri / dealeri de valori mobiliare, manageri de investitii, custodi / registratori, evaluatori de bunuri si afaceri, actuari, administratori de insolventa si altele.

1996

Institutul Internațional de Afaceri este Școala de Afaceri № 1

Institutul Internațional de Afaceri a participat la un studiu realizat de EDUNIVERSAL și a fost recunoscut ca Școala de Afaceri Nr. 1 pentru credibilitatea pe piața educației pentru afaceri în Ucraina și influența internațională. Scopul sondajului este de a furniza informații obiective despre influența internațională a universităților cu diferite nivele de ambiție și influență internaționale, ceea ce permite alegerea celor mai bune oportunități pentru elevii din fiecare din cele 9 zone geografice.

2017

IIB lansat un program de model General Carusel MBA. Confirmarea acreditării AMBA (Asociația de MBA, Londra, Marea Britanie) a tuturor programelor MBA.

facultăţi

Echipa de profesori de înaltă calificare și de experiență cu diferite medii de specialitate este formată din specialiști ucraineni și străini cunoscuți, posedând experiențe extinse de predare, cercetare și consultanță și creează un mediu unic de învățare pentru a asigura creșterea profesională și individuală a participanților la program.

Această școală oferă programe în:
 • Rusă
 • Ucrainean

Vedea EMBA-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executive MBA

Campus Cu jumătate de normă 21 luni November 2018 Ucraina Kyiv

Misiunea programului Executive MBA este de a promova dezvoltarea durabilă a afacerilor în creștere printr-o abordare sistematică a managementului afacerilor, bazată pe conceptul de creștere a valorii unei companii. [+]

Publicul țintă al MBA-ului executiv este format din lideri cu experiență, care încearcă să-și extindă sfera posibilităților de afaceri, printre care:

proprietari de afaceri;CEO și directori de top.

Formatul programului: module de 5 zile, o dată pe lună, de miercuri până duminică. Durata programului: 21 luni. Limba de program: rusă, ucraineană.

Ca urmare a studiului programului Executive MBA, veți dobândi:

Gândirea strategică și capacitatea de a lua deciziile corecte, bazate pe principiul "Gândiți-vă la nivel global, acționați la nivel local".Abilitatea de a face față în mod eficient provocărilor mediului de afaceri.Cunoașterea a sute de nuanțe și metode pentru dezvoltarea cu succes a companiei.Interacțiune profesională la nivel de afaceri și contacte prietenoase cu managementul de nivel superior al companiilor ucrainene și străine.... [-]

MBA

International MBA

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 25 luni September 2019 Ucraina Kyiv

International MBA este un program de diplomă dublă cu propunerea de valoare unică în Ucraina. Acesta este implementat de către Școala de Afaceri din Ucraina "Institutul Internațional de Afaceri", în parteneriat cu conducerea austriacă Business School MCI (Centrul de Management Innsbruck). [+]

Pentru cine:

ØManageri de nivel C și proprietari de firme care desfășoară activități atât în ​​Ucraina cât și în străinătate.

Mod de livrare:

Modul de învățare (față în față): 5 zile (o dată pe lună - de la miercuri până duminică, 9:30 - 16:45).

ØÎn timpul intermodular: cursuri online și temele.

Durata programului:

ØStart - 22 noiembrie 2018

ØCompleție - decembrie 2020

Documente privind finalizarea programului:

Ø Diplomă de Executive MBA emisă de Business School «Institutul Internațional de Afaceri»

ØDiplomurkunde (Centrul de Management Innsbruck)

ØCertificat de la Asociația de MBA... [-]


MBA generală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni September 2019 Ucraina Kyiv + 1 mai mult

Programul de MBA General în cadrul Institutului Internațional de Business este un program pentru tinerii lideri și managerii implicați în sfera de luare a deciziilor în diferite ramuri și sfere funcționale, atât în ​​cadrul companiilor importante naționale și internaționale, cât și în companiile mici și mediul de afaceri. [+]

Programul de MBA General în cadrul Institutului Internațional de Business este un program pentru tinerii lideri și managerii implicați în sfera de luare a deciziilor în diferite ramuri și sfere funcționale, atât în ​​cadrul companiilor importante naționale și internaționale, cât și în companiile mici și mediul de afaceri.

Modulele oferite elevilor sunt îndreptate spre formarea sistemului de cunoștințe practice și abilități necesare pentru înțelegerea tendințelor de dezvoltare a afacerilor interne și internaționale, rezolvarea problemelor vitale ale companiei și creșterea eficienței îndeplinirea funcțiilor administrative în condiții de turbulențe ridicate ale mediului de afaceri.... [-]