Citește Descrierea Oficială

Dintre toate Ucraina universități pentru studenții internaționali Puet este considerat a fi deschis și prietenos. Mai mult decât 300 elevi a sosit de la 20 de țări a alege Puet ca fundament al transportatorului lor viitoare.

Poltava Universitatea de Economie și Comerț este una dintre universitățile de top din Central Ucraina. Se pregătește profesioniști în IT, management și administrație, științe sociale și comportamentale, cultură și artă, industria de servicii, tehnologie alimentară, biotehnologie, drept, UMAN.

Puet este unic: oferă cele mai bune oportunități de a studia în Ucraina pentru studenții internaționali. În special, acestea pot:

  • inscrie fara examenele de admitere
  • studiu în limba engleză, ucraineană sau rusă de alegere
  • , beneficiază de reduceri taxele de școlarizare
Programe predate în:
  • Engleză
  • Rusă
  • Ucrainean

Această școală oferă și:

MBA

Poltava University Of Economics And Trade

Master of Business Administration (MBA) este un program conceput pentru a pregăti studenții pentru o viitoare carieră în afaceri și management. MBA poate fi utilă nu numa ... [+]

Master of Business Administration (MBA) este un program conceput pentru a pregăti studenții pentru o viitoare carieră în afaceri și management. MBA poate fi utilă nu numai în afaceri. Acest grad este adesea obținut de către lucrători în funcții de conducere în cadrul organizațiilor publice și organismele guvernamentale. Acest program oferă absolvenților abilitățile de management necesare pentru a fi ocupat de conducere posturi.

Astăzi, MBA de ieri are ca scop obținerea de cunoștințe pentru înțelegere cuprinzătoare a afacerilor moderne. Este programul cel mai cerut să studieze în străinătate, care este recunoscut pe plan internațional.

Programul de MBA este mai presus de toate concepute pentru profesioniști, care au deja o experiență semnificativă de management și o diplomă universitară. Master în Managementul permite sistematiza cunoștințele existente, pentru a primi noi competențe în administrarea afacerilor și să învețe să aplice totul în practică. Absolvenții primesc gradul de calificare clasic în managementul afacerilor, în conformitate cu standardele internaționale. Aceasta este o mare oportunitate de a studia în Ucraina pentru studenții internaționali.... [-]

Ucraina Poltava
Septembrie 2019
Engleză,Rusă,Ucrainean
La zi
3 - 4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză