Citește Descrierea Oficială

85391_85325_banner1180x290.jpg

Universitatea din Hawaii, Shidler College of Business a fost livrarea programului său de primă clasă Executive MBA care va instrui și va pregăti directorii de top din Vietnam care doresc să-și ridice abilitățile de leadership și management. Este cunoscut sub numele de VEMBA ( Vietnam Executive MBA ). VEMBA Hanoi a început prima cohortă în 2001 și sa extins la HCMC în 2007.

Site web: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Acest program de formare executiv de 21 de luni permite participanților care trăiesc în Hanoi sau Ho Chi Minh City, Vietnam să-și păstreze pozițiile de conducere cu normă întreagă în timp ce își câștigă gradul. Elevii vor învăța dintr-un curriculum integrat, modern, care încorporează discipline de afaceri de bază, cu practici de vârf, inclusiv: inovație și antreprenoriat, managementul tehnologiilor informaționale și e-business, managementul lanțului de aprovizionare, managementul averii și branding. Toate clasele se desfășoară în Vietnam cu un studiu de vară facultativ la Universitatea din Hawaii la Manoa din Honolulu, Hawaii, Statele Unite ale Americii. O caracteristică-cheie a programului este proiectul Business Practicum care permite studenților să se angajeze în consultanță în viața reală.

Programul de MBA pentru Executivi în Vietnam sa dovedit a fi extrem de reușit în promovarea carierei multor absolvenți pentru ultimii 18 ani în Vietnam. Cu peste 700 de absolvenți care dețin funcții de bază în toate sectoarele economice din Vietnam și din întreaga lume, MBA pentru Executivi din Vietnam oferă una dintre cele mai valoroase rețele de afaceri.

Astfel, cu diploma de la Universitatea din Hawaii, absolvenții de MBA pentru Executivi din Vietnam vor putea demonstra că au încrederea și abilitățile de a concura pentru funcții de conducere, nu numai în Vietnam, ci și oriunde în lume.

Unele fapte:

  • Acesta este singurul program acreditat AACSB oferit în Vietnam. AACSB a fost înființată în 1916 în SUA pentru a acredita școlile de afaceri. Membrii săi fondatori includ Universitatea Columbia, Universitatea Cornell, Universitatea Harvard, Universitatea din Chicago, Universitatea din Illinois, Universitatea din Pennsylvania, Universitatea Yale și alte universități de prestigiu din SUA. Se știe că mai puțin de 5% din școli de afaceri din întreaga lume dețin această acreditare de elită. Nu toți membrii asociației sunt acreditați.
  • În 2018, US News
  • În cel mai mare clasament academic al universităților globale, implementat de Centrul pentru clasamentul universităților mondiale pentru perioada 2018-2019, Universitatea din Hawaii de la Manoa a fost clasată pe locul 306 din 18 000 de universități din întreaga lume. Acest clasament minunat plasează UH-Manoa în topul de 1,7% din universitățile din întreaga lume. Universitatea Harvard sa clasat pe locul 1 în lume, urmată de Universitatea Stanford la nr. 2 și Institutul de Tehnologie din Massachusetts la nr. 3.

Două locații de formare în Vietnam sunt Hanoi și Ho Chi Minh City . De asemenea, puteți alege să studiați două cursuri de vară în Honolulu , Hawaii, Statele Unite ale Americii.

Adresa studioului: Suite 312, Etajul 3, Centrul de birouri, Turnul C, N04 - Complexul UDIC, Strada Hoang Dao Thuy, Districtul Thanh Xuan, Hanoi, Vietnam

Programe predate în:
  • Engleză
  • Vietnameză

Această școală oferă și:

EMBA

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Universitatea din Hawaii, Shidler College of Business a fost livrarea programului său de primă clasă Executive MBA care va instrui și va pregăti directorii de top din Vie ... [+]

Prezentare generală

Universitatea din Hawaii, Shidler College of Business a fost livrarea programului său de primă clasă Executive MBA care va instrui și va pregăti directorii de top din Vietnam care doresc să-și ridice abilitățile de leadership și management. Este cunoscut sub numele de VEMBA (Vietnam Executive MBA). VEMBA Hanoi a început prima cohortă în 2001 și sa extins la HCMC în 2007.

Site web: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Acest program de formare executiv de 21 de luni permite participanților care trăiesc în Hanoi sau Ho Chi Minh City, Vietnam să-și păstreze pozițiile de conducere cu normă întreagă în timp ce își câștigă gradul. Elevii vor învăța dintr-un curriculum integrat, modern, care încorporează discipline de afaceri de bază, cu practici de vârf, inclusiv inovație și antreprenoriat, managementul tehnologiilor informaționale și e-business, managementul lanțului de aprovizionare, managementul averii și branding-ul. Toate clasele se desfășoară în Vietnam cu un studiu de vară facultativ la Universitatea din Hawaii la Manoa din Honolulu, Hawaii, Statele Unite ale Americii. O caracteristică-cheie a programului este proiectul Business Practicum care permite studenților să se angajeze în consultanță în viața reală.... [-]

Vietnam Hanoi
Septembrie 2019
Engleză
Part time
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Suite 312, 3rd Floor, Office Center, Tower C N04-UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street
Hanoi, Hanoi, Vietnam