Read the Official Description

O Facultatea de Tehnologia Produselor Agroalimentare Prelucrarea La Universitatea a Banatului "Regele Mihai I de România" de Științe Agricole și Medicină Veterinară a fost cea de a doua școală superioară de profil înalt în România. Mai mult de 45 de facultate si de personal membri lucrează în trei departamente ale facultății noastre: Științe alimentare, Tehnologii Alimentare și controlul alimentelor a organiza cursuri de cercetare și predare. În plus, există profesori asociați - specialiști bine cunoscute în țară și în străinătate.

Scopul principal al facultatii noastre este de a pregăti studenții pentru a fi profesionisti de succes în domeniul industriei alimentare sau ca cercetarea. Pentru a realiza aceasta oferim studenților noștri patru programe de licență complete, cu o durată de patru ani, absolvenții au primit o diplomă de licență în următoarele domenii: Ingineria produselor alimentare, Controlul și Expertiza produselor alimentare, Consumatorilor și protecția mediului și Extracte și aditivi alimentari naturale. Studenții beneficiază de o formare în domeniul stiintei de baza, stiinta alimentelor, nutriție și sănătate, siguranță alimentară, tehnologia alimentară și de management al calității. Facultatea noastră oferă programe postuniversitare care să conducă la o master si un doctorat grad. Programele de Master, cu durata de doi ani, oferă o oportunitate pentru elevi de a îmbunătăți cunoștințele și competențele în următoarele domenii: Sisteme de prelucrare Principii bioactive naturale, Advanced Technology pentru prelucrare materii prime agricole, Siguranță și Bio-securitatea Produselor Agroalimentare și Alimente Human Nutrition. Ph.D. program de gradul oferă absolvenților o Doctor în Inginerie Prelucrarea alimentelor grad. De asemenea, sunt oferite numeroase oportunități de cercetare post-doctorat. După absolvire, studenții noștri sunt pregătiți pentru o carieră în industria alimentară și de cercetare, instituțiile de învățământ, și agenții guvernamentale.

Activități de cercetare științifică, dezvoltare și inovare sunt un interes principal de membrii facultății. Programele noastre principale de cercetare se desfășoară în următoarele domenii: inginerie și prelucrare a produselor alimentare; calitatea și siguranța alimentelor; chimie alimentară; chimie aroma. In plus fata de cercetare de investigație, membrii facultății noastre se aplică abilitățile și experiența lor la cursuri de instruire, precum și să ofere un mediu de mentorat pentru vizitarea facultate, asociatii de cercetare și studenți.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Faculty of Food Processing Technology