Read the Official Description

De ce Studiaza cu noi?

Accademics mare

O Programe engleză potrivi orice tânăr absolvent al unei universități europene și le permite acestora să urmărească viitoare visele lor carieră profesională.

Curriculum-ul a programelor în limba engleză este conceput pentru a satisface cerințele de sistem european de acreditare și oferă studenților posibilitatea de a studia în străinătate pentru un semestru sau un an în cadrul schemei de mobilitate Erasmus.

Datorită sufletul său american, un număr considerabil de cursuri vor fi predate de profesori americani care vizitează campusul sau profesori care au obținut gradul lor de predare în Statele Unite ale Americii.

Marea, la prețuri accesibile viața de student

România este una dintre cele mai accesibile țărilor membre ale Uniunii Europene de a trăi în - Costurile medii lunare, inclusiv cazare, masa, transport este de aproximativ echivalentul a 350 de euro; iar acest lucru este în una din capitalele europene cele mai vibrante - București.

În campus, o listă lungă de activități organizate de către studenți pentru studenți loc în fiecare săptămână. Tu sunt garantate sa nu te plictisesti in timpul studiilor la Romanian-American University.

Marea Locație

România se plasează la granița de est a Uniunii Europene, cu legături foarte bune spre Europa. Orase precum Budapesta, Viena, Atena poate ajunge ușor cu trenul și există, de asemenea, sute de zboruri ieftine spre oriunde altundeva în Europa.

România se oferă o mare varietate de obiective turistice si decor - munți, mare, zonele rurale pitorești, un oraș-viață trepidant, Delta Dunării și mult mai mult ... Descopera Romania aici.

Universitatea este plasat în cel mai mare oraș, capitala, București, însă, campusul sale localizate oferă o mare siguranță și pace în una dintre cele mai aglomerate orașe din Europa de Est.

Facilități excelente

Universitatea oferă studenților săi o gamă largă de facilități, astfel încât viața în campus și în timpul studiilor lor este cat mai placuta. Hotelul oferă camere curate, moderne, cămin de a trăi în, alimente proaspete și sănătoase este servit în fiecare zi la cantina, precum și studenții au acces la facilități de fitness și zone de lounge pentru relaxare.

Universitatea găzduiește o Dezvoltare Centrul Microsoft și alte încăperi diferite de calculatoare complet echipate și laboratoare. Mai mult decât atât, săli de clasă interactive face academicieni mult mai distractiv. Biblioteca este locul liniștit în clădirile campusul unde elevii pot avea pace de minte în timp ce studia pentru examenele lor.

istorie

În 1991, Profesorul Ion Smedescu, Ph.D., A avut inițiativa de înființare a Universitatii Romanian-American. El a fost fondatorul și rectorul Universității și, de asemenea, președinte al Romanian-American Foundation pentru promovarea educației și culturii, în activitățile din care Universitatea este integrat.

O Romanian-American University a fost infiintata cu scopul de a promova valorile educaționale progresive americane combinate cu bogate tradiții academice recunoscute pe plan internațional ale sistemului de învățământ românesc.

Fondatorul reusit in aducerea în România a principiilor americane de învățământ superior, care au ca suport modelul general societății americane:

organizarea eficientă a activității sensul perseverent al datoriei cultivarea spiritului de lucru respectul de sine și respectul pentru ceilalți spirit onest de concurență provocare ceilalți și te

Conceput ca o formă alternativă și complementară a învățământului superior de stat, Universitatea are 6 școli din structura sa: 5 Economie didactice și un drept.

În contextul reformei universitare și a procesului de integrare România în Uniunea Europeană, introducerea dimensiunii europene, programa de potrivire, respectarea standardelor europene, promovarea criteriilor de performanță academică recunoscute pe plan internațional, cooperare interuniversitară, mobilitatea academică și recunoașterea studiilor și diplomelor se numără printre obiectivele strategice de la Universitatea Romanian-American.

Datorită reformei impuse de Procesul de la Bologna, Universitatea urmărit compatibilitatea creșterea ofertei sale educaționale cu cel al educației europene și a realizat, de asemenea, prin acțiunile sale, deschiderea unui sistem integrat de învățământ (licență - masterat - doctorat .).

Prin realizările sale,-american română Universitatea și-a consolidat poziția în sistemul de învățământ românesc, iar activitatea sa a atins noi standarde, necesară în contextul unei competiții dure pe piața forței de muncă înalt calificate a Uniunii Europene și peste tot în lume . Prin urmărirea misiunea și obiectivele sale, universitatea a reușit în dezvoltarea și consolidarea o bună reputație în rândul companiilor românești și internaționale.

Acreditare

O Romanian-American University a primit "Ridicat de încredere Evaluare"Certificare (cel mai bun din toate deosebirile posibile) de la Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), care este un membru cu drepturi depline al Asociației Europene pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior (ENQA) și este înregistrată în asigurarea europeană a calității Inregistreaza-te pentru Învățământul Superior - EQAR.

Universitatea și toate programele noastre academice sunt pe deplin acreditat de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), Iar gradul de acordat este recunoscut pe plan internațional.

Universitatea română-american este "cea mai bună universitate privata din România", în conformitate cu independent "Universitatea Ranking", studiu de Kienbaum Management Consultants în colaborare cu revista "Capital" afaceri.

Programs taught in:
Engleză

Romanian-American University short video presentation